Friday, 2 December 2011

segmen 'saya sayang pasangan saya'

Hai . Assalamualaikum ^_^
selamat malam korang sume . yurp . malam yang membosankan bagi ak
dan disebabkan bosan . ak pom cam biase check kat shoutbox
mana laa taw ak dapat anugerah mane2 ke . hehe . prasan.
sape laa y baik aty nak bagi ak nie anugerah . anugerah 
ratu budu tu bole laa . haha . 'I LOVE BUDU'
kihkihkihkih
.
.
CHECK punye CHECK
.
.
ada makhluk hamba Allh mengalu2kan ak untuk join segmennye
wah ! tepat pada sasaran . ak pom terasa gatal jari nak join . so ak pom join laa .
jum tengok banner kat bawah . baca betul2 taw .



wah ! name banner pom best kan . sweet2 . tapi ak jee yg sour . haha.



kAMI . Myra & Azrie .                    Cik Su & Pak Long                           jarak usia 4 tahun

KAMI kenal melalui FACEBOOK . kire CINTA MUKA BUKU la nie . okeyh ! STOP cerita sal perkenalan kami .sebabnye segmen nie bukan sal perkenalan dengan pasangan kan . okeyh ! berbalik kisah nie . sebab pew ak sayang dye ? sebab ntah . ak pom tak taw . haha . perasaan tu hadir dengan sendiri . kata orang , kalau kite betul2 sayangkan pasangan kite . kite sendiri takkan taw sebab ape kite sayang dye . hehe . tapi ak terpaksa bagi sebab juga . sebabnye time date kami jee . dye selalu bawak air kotak SOYA untuk ak . sebab tu air kgmran ak taw . time date pom ak pena merajuk . tapi dye nak pujuk ak . ak cakap kat dye . kalu tak nak bagi saya merajuk . awak kena nyanyikan lagu untuk saya . serius ! dye cakap dye tak pandai nyanyi . ak cakap . alaa . tak kisah laa lagu ape pom . "ANOK ITIK TOK WIE" ke "PAPAKU PULANG" ke . ape ke . haa . dye pom terus nyanyi untuk ak . ngeh , ngeh , ngeh =,=
siyes ak nak tergelak mase tu . ape tak nyee . dye sanggup nyanyikan lagu untuk ak . walahaiii . ape laa dye nie .

dan yg paling ak tak lupe . setiap hari dye cakap "awak . saya sayang sangat kat awk ."
tak pom macam nie . " awak . saya sayang nak mapuh kat awak "  tak pom " Aku Syang Nok Mapoh Ke mung " haha . dan dye selalu ucap "SELAMAT MALAM" kat ak . tp ak ? jarang2 jee ucap . memang kejam betul ak nie kan . kadang2 . dye panggil ak ALIEN . haha . jahat betul dye tu . ak pulak . kadang2 panggil dye BARBIE . huhu . bagi ak dye lah barbie ak . dan KLIK SINI untuk mengetahui pengorbanan si dye . AKU TERHARU 

ak dah nak pindah ke KL . dan ak terpaksa berjauhan dengn dye selama setahun . dan disebabkan ak nak pindah . kami banyak kali buat date . date yang paling best sekali tak silap ak 2 minggu lepas . kami tengok wayang same2 . dye suapkam popcorn kat ak . serius manis popcorn tu . ak tak suke laa popcorn manis2 . paztu tengok wayang kami makn dan dye belikan kasut untuk ak . wow ! serius cantik kasut tu . pink kaler . dan dye beli beg sekolah untuk ak . oren kaler . haha .  NAK TENGOK BEG & KASUT TU . KLIK SINI tapi . mahal laa beg tu . rase nak tutup mate jee mase tengok dye bagi duit kat penjual tu . adesshh ! habis laa duit dye . 

paztu . yang paling terharu sekali . dye ade buat kan video untuk ak . NAK TENGOK KLIK SINI . ^_^ . dye buat 2 video . tapi yg nie jee boleh upload . serius ! vdeo yg 1 lagi lebih kreatif dari yg ini . hurrmm . semalam ak pegi Mesramall lagi dengan si dye . dan sebelum tu ak mintak izin dulu dengan mak ak . dan Alhamdulillah . mak ak bagi . tak pernah pom ak kongsikan kat mak ak pasal pasangan ak . tapi kali nie mak ak macam suke sangat kat dye . dye datang betul2 depan rumah ak . ak pom suruh dye masuk rumah dan mintak izin ngan mak ak . dekat berape puluh minit ntah . dye baru nak masuk dalam rumah ak . haiisshhh ! terketar lutut si dye . merah padam muke dye mase mintak izin ngan mak ak . samai kat sana . cam biase , beli tiket . paztu karoeke . hari tu dye caka dye malu nak nyanyi depan ak . last2 biler jee masuk kat lam tempat karoeke tu . dye plak yg banyak nak nyanyi . asyik lagu dye jee . hampeh betul laa . haha

lepas balik dari Mesramall . dye pom belikan kasut sekolah untuk ak . ^_^ . terima kasih sebab dah banyak bagi saya hadiah . tapi kan . masa dalam kedai kasut tu . dye dan kawan dye gelakkan ak . sebab saiz kaki ak kecil . haha . jahat guh dorang nie kan . tapi ak suke :) 
dye gax bagi buku2 rujukan untuk ak . sebabnye tahun depan . 2012 .ak ada exam penting . SPM . 
oopppsss . lupe nak cerite . ak paling suke mase ak ngan dye pakai baju couple sama2 . nampak sweet sangat masa tu . auww2 

*pantai yang selalu kami kunjungi*

*muke masam sebab baru lepas makan asam*
haha

i tag




okeyh ! setakat di sini je kot . KBHAIII !!

NOTA : KLIK  SINISiNI , SINI , SINI , SINI
             serius ak terharu baca ( BLOG HURU HARE SEBAB DYE TERLUPE PASWORD . HAHA )





3 comments:

#miraMOMO said...

chumil chumil :)
semoga bahagia sampai bebila okay :)

Budak Sepet ♥ said...

thanks sbb join :)

Eya Asmyra said...

@Budak Sepet ♥
wc dear