Saturday, 22 December 2012

huhhh penat ! korang kerja ape ?



hai semua . comel an kucing tu . cam nak marah jee tengok . haha . myra tengah letih sebenarnya bangun pagi jalan2 cari kerja . hahah . padahal sekarang myra dah ada kerja dah tapi myra try nak cari kerja lain sebab myra dah bosan kerja ngan family . haha . jahat betul myra nie kan . bukan ape kadang2 nak rasa gak kerja dengan orang lain kan . betul tak ? sape setuju angkat tangan ! tak angkat di anggap takde tangan . hahah .

ooooppppssss ! sebelum tu korang harus tahu ye , myra baru habis spm so sebelum dapat keputusan myra nak jugak rasa duit dari hasil titik peluh sendiri kan ? tapi kan baru myra taw yang cari kerja nie bukan nye senang , susah giler kot . haaiiiissshh . myra dah lah  batuk & cuaca plax asyik hujan panas hujan panas .
nak tanye korang laa nie kan . korang kerja ape ek sekarang ? boleh kongsikan ke tak ?

5 comments:

Hnahdy said...

myra dah ambik lesen dah la ni..jd mmg sesuai untuk cari duit..cari keja kat mall la. kan ada kedai banyak2

hana dah habis belajar sementara tunggu posting hana try mtk cikgu ganti :

Nadia Johari said...

mmg sush dpt kje dik..akk ni pun bru hbis study x dpt lg kje..insyallah rbu ni p intrview..dpt..doakn akk erk

Eya Asmyra said...

@Hnahdy
haha . cikgu ? kurg bminat sikit . hehe , btw trimas ats cdgn ^^

Eya Asmyra said...

@Nadia Johari
wahh . esk akk intview . aty2 dijln taw kak n deq akn doakn yg tbex utox kak ^^

Nory Zoulkefle said...

akak lepas STPM keje kat Mall as Beauty Consultant..Tapi yg tak bestnyer, susah nk cuti..org lain syok cuti time weekend, akak lak kena keje...Skarang dah kawen, kerja kerani opis je...kerja sgt flexible,,yg penting opis hour,weekend cutii...best3...hehe