Thursday, 20 December 2012

SEGMEN : 1st segmen tambah follower by cik memey


hai hip huppp . hahaha . nampak tajuk pom korang sume dah taw kan . betul tak ? bagusss ! sume bagus-bagus belaka . hehe . sambil myra jejalan minum soya di blog-2 lain myra terserempak ngang segmen nie . myra ape lagi terus je nak join , almaklumlah lame gegile tak join benda alah nie kan . tuan punye blog tu pom cantik gax kan , secantik namenye kan ? baik angguk kepala semua , kalu tak myra hempuk kan .. ooiiissshhh kasar amat myra nie . hahahahha . 

oke dah-2 merepek benda alah nie . meh laa join skali yee . best punyer . nak join tekan pic tu yee . 

#komen ikhlas dari myra for blog cik mimey : blog cik mimey nie agak simple dan tak keterlaluan . bagus ! simple itu menarik bukan ? 

tag > pak joe

10 comments:

Shah Irwandy said...

bw sini dan follow kembali blog pink yang cantik ni :)

Cik Mimey said...

hye terima kasih kerana join ye.
jemput BW ke blog peserta lain :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Eya Asmyra said...

@Shah Irwandy

same-2 n trimas ^^

Eya Asmyra said...

@Cik Mimey
same2

hotmasakini said...

dtg dari http://hotmasakini.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html mohon folo kembali utk akraban

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Nurfara Hani said...

Blogwalking dari segmen yang sama:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html


Jemput join bloglist saya:)
http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-

bazilah abu hassan said...

assalamualaikum. singgah sini. dari segment yang sama! dh follow. jemput la jenguk n follow blog saya. *newbie blogger
http://adikbintang.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Cik Mimey said...

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :)