Monday, 21 November 2011

aku happy

hai .. HALLOO .. haalooo , ak senang hati laa hari nie . sebabnye ak download game banyak2 . haha . entah kenapa lah sekarang nie ak giler akan game . dulu xpena pom jadi sigiler nie . hihi . dan paling mengembirakan game CHIKEN INVADERS pom ak downloand gax . haha . happy2 . kenapa happy kalau ngan game tu ?


ooppss . lupe nak cite . sebabnye dah lama ak nakkan game tu kat tangan ak sendiri .hurrmm .. berape lame ek ? haa . dari darjah 6 lagi . huhu . lame giler ka . haa . disebabkan tu laa ak jadi giler semacam je . kihkihkih .

cite kedua yang membuat ak gembira plax adalah . . . . . .
.
.
.
.
.
JENG . jeng . JENGGG~~
.
.
.
.WOW ! extd korg nak taw ek . okeyh2 . sebabnya ak di tag lagi untuk kedua kalinye . haha
haaa . bukan senang untuk di tag kan . yee laaa . dalm berblog nie mmg susa untuk di tag . lain lah kalau facebook kan . huurrmm dah puas ak di tag . n sape2 lagi yg join ape2 yg kena tag .. tolong laa tag ak ey . haha . okeyh ! sayang korang :)

2 comments:

Lily said...

Lily suka main Chicken Invaders, best gila xD

Eya Asmyra said...

@Lily
a'aa an . siap bole buat kite jadi giler . haha ^_*