Monday, 28 November 2011

kisah semalam

hai .Assalamualaikum . lama betul ak tak buat entry pasal diri ak . dan malam nie lah masanya ak nak buat . HAHA . semalam , ak hampir2 jee nak clash ngn AZRIE . huhh . nasib baik je xjadi clash . ntah kenapa laa dye tu tibe2 jee nak cari pasal ngan ak . geram betul ak . paztu anta msj mintak clash dan ak cakap oke . serius , ak memang macam tu , kalu dye mintak je clash , memang ak xnak halang dan akn cakap oke . haaiiisshhh ! malas laa nak halang keputusan dye . paztu , cepat2 plak dye call ak . hee . ak ape lagi  buat2  merajuk laa .kehkehkeh . paztu bile ak tye knp call . dye jawab ,saje nak habiskan kredit . ak cakap tak payah sebab saya dah tak nak cakap ngan awak . dye pom bagi salam dan letak . aduhh . kenapa keras sangt hati dye semlm ek ? tak pjuk pom ak , biase pjuk . ak pom terus call dye dan ak kate ak pom nak buat habis kredit gax . dye cakap tak payah , awk call je org lain dan habis juga kredit awak nanti . ak pom bagi salam dan terus letak dan ak pom call celcom . kenapa ak call celcom? sebabnye , ak taw mungkin dye akn call ak balik dan nak taw ak call tak orang lain . ak saja nak buat dye semakin marah . haha . dan betul tekaan ak , dye call ak dan ak terus angkat dan terus dye marah2 ak ,tanye ak yang ak cakap tepon ngan sape . hehe . padam muke dye . ak tipu dye . hihi . selama berbual sambil marah2 . ak pom tersalah panggil dye lembu . last2 . same2 mintak maaf dan kami berbaik semula macam biase . dan dye sempat cakap yang dye suke gaduh ngan ak . tapi ak cakap . ak dah nak muntah dah gaduh2 nie . dan dye selalu cakap yang dye sayang ak nak mampus ! HAHA . I LOVE U 2 DEAR ^_^






12 comments:

mIsZz sInGlE said...

w0w !!
seewt nyer , hehe ! <3

Eya Asmyra said...

@mIsZz sInGlE
hee . 10s . n jgn lupe post pic awx at wall fb sy . sy nak bt header utox awx ^_^

Melyssa said...

huhu, comel kan admin nie :)

Cherry Blossom said...

sweet lar akak :)

Eya Asmyra said...

@Melyssa
10s dear . n jgn lpe bg pic ^_^

Eya Asmyra said...

@Cherry Blossom
^_^

miss aina said...

alla. comelnye :)

#miraMOMO said...

chumil je , act mira pun cm u jugak if na clash tana hlg . sebaik korg ta clsh kan . hopefully kekal smpai bile-2 :)

suria_indah said...

hi..dh baca entri u nih..emm cam ada bakat buat cerpen lah..try2 lah yer..mn tau mmg sah bakat terpendam tuh..hikhik...

BADman said...

comelnye :)
untung azrie...
nk cari yg comey camni gak r...

Eya Asmyra said...

@suria_indah
haha . mngarut laa . btw . insyllh n trimas

Eya Asmyra said...

@BADman
merepek . HAHA